De gekste rijschool uit Schijndel!

betrouwbaar en proffesioneel
Aan je rijbewijs halen hangt een prijskaartje dus zou je verstandig moeten zijn met wat voor rijschool je kiest. Onze rij-instructrice is een ervaren geduldige vrouw, wij doen ons uiterste best om jou meer zelfvertrouwen in het rijden te geven en je prettig in de auto te voelen, wat twee essentiële dingen zijn om te slagen. Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgebouwd en weten we te handelen met verschillende soorten mensen, daardoor kiezen we ook een lesstijl die het beste bij jou zal passen.
trk6y5k
Bij ons staan kwaliteit en een hoge service centraal!

Ook maken we ook even plek in de auto om te lachen  en te grappen wat onze rij-instructrice goed kan! Natuurlijk is de les auto een plek om in te leren, wij begeleiden je om veilig maar ook goed te leren rijden en daarbij proberen we je vragen natuurlijk ook zo goed mogelijk te beantwoorden. Aishat is gespecialiseerd in vele dingen zoals Rijangst,ADHD,ADD en autisme, hierdoor heeft ze veel geduld en kan ze ook mensen die het wat moeilijker hebben alsnog helpen met het behalen van hun rijbewijs!

reuj
Over onze rijinstructrice

Aishat is een enthousiaste rij-instructrice met al 6 Jaar eigen rijschool. Ze heeft veel passie voor het vak en vind het leuk om met verschillende leerlingen te werken naar een rijbewijs.Ze heeft vroeger op de universiteit gestudeerd in Moskou maar wou toch iets anders doen. Ze woont nu al 16 jaar in Nederland en heeft haar diploma bij de verkeersacademie behaald en is toen ook haar eigen rijschool gestart. Aishat is in vele dingen gespecialiseerd naast normaal rijles geven. Ze is een gecertificeerde rijinstructeur voor Rijangst,ADHD,ADD en Autisme dus zou iedereen wel bij haar terecht kunnen. Onze rij-instructrice is daarbij ook niet alleen maar een "instructrice", maar als ware coach of mentor die niet alleen zegt hoe en wat je moet doen, maar tevens samen met jou er voor zorgt dat je het begrijpt,ziet en aanvoelt.